Update Instagram december 2018

Eerder dit jaar voerde Instagram verschillende wijzigingen door om de privacy van hun gebruikers beter te beschermen. Hierdoor zijn monitoring tools beperkt in het ophalen van Instagram berichten en gegevens, zoals het aantal volgers. Zoals beloofd in onze vorige update zoeken we steeds naar manieren om Instagram zo volledig mogelijk uit te lezen. Per 11 december zijn we weer een stap dichterbij!

Wat betekent dit voor jou?

Onze development specialisten pakten deze Instagram-uitdaging met beide handen aan en hebben hard gewerkt aan een oplossing. En dat is gelukt! Vanaf 11 december krijg je weer completere Instagram data in je Portal te zien.

Instagram posts: wat monitoren we?

Word je genoemd in de tekst van een post? Dan vind je het bericht gewoon weer terug in de Clipit Portal. We monitoren hierbij ook de hashtags en de mentions in de tekst.

Volgers terug in Clipit Portal

Ook laten we je weer de actuele volgers van een account zien in de Portal! Waar we vanaf april bij nieuwe accounts geen volgers konden tonen, vind je per 11 december weer bij elke post een actueel aantal followers. Het bereik en de PR-waarde van je Instagram vermeldingen zijn dus ook weer up to date!

Instagram berichten sneller in Clipit Portal

De beperkingen rondom het aantal berichten dat we mogen ophalen zijn voor het grootste deel opgelost. Instagram berichten zijn de dag zelf dus weer in de Portal te zien!

Heb je nog vragen?

Heb je hier nog vragen over? Onze media analisten Paul, Lisanne, Thomas en Lesley beantwoorden graag je vragen. Je bereikt ze eenvoudig via de chat (links onderin je scherm), mail, Whatsapp of telefoon!

Lees ook