Social media berichten publiceren en delen

Naast real time monitoren, analyseren en rapporteren plan je nu ook je social media berichten in via de Clipit Portal! Naast je bedrijfsaccounts, hebben je collega’s de mogelijkheid om ook eigen social accounts hieraan te koppelen. Zij delen eenvoudig berichten die jij verstuurt!

Social media berichten publiceren

Berichten publiceren, monitoren en analyseren in één dashboard! Binnen de Clipit Portal plan je berichten in op Twitter, Facebook en Linkedin voor je bedrijfsaccounts. Wanneer je van deze functionaliteit gebruik wilt maken, moet je hieraan gekoppeld worden. Dan vind je deze mogelijkheid in het menu aan de linkerkant onder de knop ‘Publiceren’.

Employee advocacy

Om je met je berichten meer bereik te creëren en je verhalen te laten vertellen door je medewerkers, plan je in de Clipit Portal ook social media berichten in voor je collega’s! Jij houdt de regie door de berichten voor ze klaar te zetten. Je collega’s zijn in staat op een laagdrempelige manier berichten te delen, zij hoeven de berichten alleen maar goed te keuren of kunnen deze desgewenst aanpassen!

Meer weten?

Heb je interesse in social media berichten inplannen en delen? Of wil je meer informatie? Neem contact op met onze media analisten en zij beantwoorden je vragen.