Voorkeursinstellingen account en profiel

Wanneer je inlogt in de Portal en je hebt meerdere accounts of profielen, wordt er willekeurig geselecteerd welke je als eerste te zien krijgt. Wil je een standaard account en zoekprofiel instellen? Dat kan nu ook! Deze voorkeursinstellingen worden per gebruiker opgeslagen. Je collega’s kunnen dus andere voorkeuren instellen. Benieuwd hoe je het instelt? Hieronder leggen we het uit.

Instellen voorkeursaccount

Meerdere accounts? Je stelt je voorkeursaccount makkelijk in door op het grijze vlak in de menubalk bovenin je scherm te klikken. Er verschijnt dan een uitklapscherm met de verschillende accounts. Wanneer je met je muis over de accounts gaat zie je rechts van de accountnaam een wit sterretje verschijnen. Klik op het sterretje bij het account die jij als eerst geopend wilt hebben. Het sterretje wordt nu geel en je voorkeursselectie is ingesteld!

Voorkeursselectie in Portal

Klik op afbeelding voor grotere weergave

Instellen voorkeursprofiel

Heb je je zoekopdrachten verdeeld in verschillende zoekprofielen en wil je als start altijd met één of meerdere zoekprofielen starten? Ga dan naar Zoekprofielen in het filtermenu en klik op het grijze blok waar de geselecteerde zoekprofielen staan. Ga met je muis over de verschillende zoekprofielen en je zit een wit sterretje verschijnen naast het zoekprofiel waar je met je muis overheen gaat. Klik op het sterretje bij het profiel wat jij graag wilt selecteren. Het sterretje wordt geel en je voorkeursselectie is opgeslagen!

Meer weten?

Heb je vragen over de voorkeursinstellingen? Onze media analisten Paul, Thomas en Lisanne zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Mail, chat, WhatsApp of bel (024 – 8000 704) ze!