Stakeholder analyse

Het is van essentieel belang dat je snel op de hoogte bent wanneer stakeholders over je merk schrijven. In de Clipit Portal maken we dat graag zo makkelijk mogelijk voor je! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een stakeholder analyse? Lees het hieronder!

Altijd snel op de hoogte met alerts

Stel eenvoudig een alert en ben meteen op de hoogte als een stakeholder over jouw merk schrijft! De alert ontvang je via je mail, vervolgens zie je meteen in de Clipit Portal over welke bericht(en) het gaat! Onze media analisten stellen graag een alert voor je in, maar zelf instellen kan natuurlijk ook!

Alert stakeholder

> Leer hoe je een alert instelt

Maak analyses over je verschillende stakeholdergroepen

Analyses maken over stakeholdergroepen of deze vergelijken met elkaar? Sla dan de berichten van de verschillende groepen in aparte mappen op. Geef aan je media analist door welke personen bij een bepaalde stakeholdergroep horen. Zij zorgen er dan voor dat de berichten die deze personen schrijven automatisch in een map opgeslagen worden. Zo heb je alle berichten per stakeholdergroep bij elkaar, handig!

> Leer meer over het gebruik van mappen

Snel inzicht in nieuwe stakeholders

Stakeholdergroepen blijven natuurlijk niet eeuwig hetzelfde. Ontdek snel of er nieuwe stakeholders zijn met de auteursgrafiek. Hier vind je alle auteurs die veel over je schrijven. Meer verdieping? Kies dan de grafiek ‘Auteur – PR-waarde’ of ‘Auteur – Bereik’ om de auteurs met de hoogste PR-waarde of bereik te zien. Standaard staan deze grafieken op 10 auteurs, maar je verandert de instellingen eenvoudig naar 25 of 50 auteurs!

> Leer meer over het aanpassen van grafieken

Meer weten?

Heb je vragen over de stakeholder analyse? Onze media analisten Paul en Lisanne zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Mail, chat, WhatsApp of bel (024 – 8903941) ze!

> Lees onze blogs over stakeholder analyse