Contentkalender

Wist je al dat je ook social media berichten kan plaatsen via de Clipit Portal? Je berichten voor Twitter, Facebook en Linkedin heb je met een paar klikken ingepland! Niet alleen op je bedrijfspagina’s, maar ook voor je collega’s! Nu maken we dit binnen de Portal ook mooi inzichtelijk aan de hand van een contentkalender! Maar dat is niet het enige… Lees snel verder over de contentkalender en de andere updates!

Snel inzicht in je ingeplande berichten

Berichten ingepland? In de contentkalender vind je een snel overzicht van de ingeplande berichten per dag. Wanneer je klikt op de desbetreffende dag zie je rechts van de contentkalender de berichten die op die dag staan ingepland.

Contentkalender Clipit

Meten is weten

De contentkalender is niet het enige wat nieuw is. Je vindt nu ook de resultaten van je ingeplande berichten terug. Hierin vind je statistieken over het aantal likes, shares en het potentiële bereik. Benieuwd hoe deze statistieken tot stand komen? Bekijk dan de supportpage!

Beloon je social collega’s

Plan je ook social media berichten voor je collega’s in? Met het leaderboard motiveer je je collega’s om zich in te blijven zetten op social media. Met deze ranglijst van collega’s zie je in één oogopslag wiens social media berichten het beste opgepakt worden. Blijf je collega’s motiveren door hier updates van te geven of de Social Employee van de maand te belonen!

Meer weten?

Heb je nog vragen? Bekijk onze supportpage of neem contact op met je media analist Paul, Lisanne of Thomas via mail, chat, WhatsApp of telefoon (024 – 8000 704)!