Categoriseer filters, mappen en grafiekenpagina’s

De eerste vernieuwingen van 2018 zijn te vinden in de Clipit Portal! Steeds meer gebruikers maken verschillende filters, mappen en grafiekenpagina’s. Tijd om jullie nóg beter te helpen door overzicht te creëren in al deze lijsten!

Overzicht met categorieën

Meerdere filters, mappen of grafiekenpagina’s aangemaakt? Je categoriseert ze nu eenvoudig. Zo heb je overzicht en kies je snel het filter naar wens.

Heb je verschillende mappen voor al je campagnes, persberichten of stakeholders? Ga naar je mappen in de linkerkolom. Ga met je muis over de desbetreffende map en klik op het bewerkpotloodje. Kies hier een categorie naar wens of voeg een nieuwe categorie toe. Sla op en je map vind je terug in de linkerkolom onder de categorie die je geselecteerd hebt.
> Automatisch berichten in een map laten plaatsen? Leer meer over mappen.

Inactieve filters, mappen en grafiekenpagina’s

Heb je filters, mappen of grafiekenpagina’s die je niet meer actief gebruikt, maar wel handig zijn om te bewaren? Dan wil je deze niet altijd in je overzicht zien. Nu heb je de keuze om ze inactief te maken. Het filter, de map of de grafiekenpagina komt dan automatisch in de map Inactief.

Ga naar je grafiekenpagina in de linkerkolom en klik op het bewerkpotlood. Je ziet hier dat Actief aangevinkt staat. Vink dit uit en sla op!

> Grafiekenpagina’s ook per mail ontvangen? Leer meer over de grafiekenpagina.

Meer weten?

Heb je vragen over de filters, mappen of grafiekenpagina? Onze media analisten Paul, Thomas en Lisanne zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Mail, chat, WhatsApp of bel (024 – 8000 704) ze!