​Wordcloud

​In onze keyword analyse vond je al een grafiek met de meest gebruikte woorden in de berichtgeving. Nu vind je naast de grafiek ook een nieuwe visuele weergave in de vorm van een wordcloud!

Waar vind ik de wordcloud?

Wanneer je in de Clipit Portal kijkt bij de grafieken zie je rechts een knop met ‘Meer grafieken’. Klik daarop, scroll naar beneden en je vind de grafiek ‘Keywords’. Door hierop te klikken zal de wordcloud verschijnen. Wil je de weergave veranderen in een staafdiagram of cirkeldiagram? Klik dan op het tandwiel rechts bovenin de grafiek en selecteer de weergave naar keuze.

Clipit wordcloud

Vragen?

Heb je vragen over de keyword analyse? Bel, chat of mail gerust met onze media analisten!