Mappen

Hoe maak ik een nieuwe map aan?

In het linkermenu van de Clipit Portal vind je onder ‘Berichten’ de optie ‘Mappen’. Als je hierop klikt dan verschijnen alle bestaande mappen. Daaronder vind je een knop met ‘Nieuwe map maken’. Klik hierop en voer de gewenste naam in. Klik vervolgens op ‘Ok’ om je keuze te bevestigen. Je nieuwe map verschijnt nu in het overzicht.

Hoe zet ik berichten in een map?

Wil je één bericht in een map zetten? Ga dan naar het berichtenoverzicht en kijk bij het betreffende bericht in de laatste kolom ‘Acties’. Klik op het laatste icoontje ‘Plaats in map’. Vervolgens verschijnt er een overzicht met je ingestelde mappen. Kies in welke map(pen) het bericht geplaatst moet worden en je keuze wordt opgeslagen.

Wil je meerdere berichten in een map zetten? Selecteer dan eerst de mappen met het selectievakje links van het bericht. Vervolgens zie je dat er boven de berichten een nieuwe actiebalk is verschenen. Kies hier voor de optie ‘Map’ en selecteer de map(pen) waar je de berichten in wilt plaatsen. Kies vervolgens voor ‘Toepassen’ en de berichten worden in de desbetreffende map(pen) geplaatst.

Kan ik berichten in meerdere mappen tegelijkertijd zetten?

Ja, je kan berichten in meerdere mappen tegelijkertijd zetten. Je selecteert dan meerdere mappen.

Verdwijnen de berichten uit het werkveld als ik ze in een map zet of kopieert hij ze?

Als je berichten in een map zet, dan blijven ze in het berichtenoverzicht staan. Je berichten worden dus naar een map gekopieerd.

Hoe maak ik analyses over een map?

Over de berichten in een map kan je aparte analyses maken. Dit doe je door in het filtermenu op ‘Meer filters’ te klikken. Nu zie je de filter optie ‘Mappen’ verschijnen in de middelste kolom, kies de map die je graag wilt analyseren. Klik vervolgens op de gele filterknop en de Portal laadt de berichten uit de map. Ga aan de slag met de grafieken en analysemogelijkheden!

Tip: zorg dat de periode in het filter ook goed staat ingesteld, anders zal de Portal geen berichten weergeven.