Social media dashboard

Social media vormen een vergaarbak van interessante leads en klantinformatie. Hoe breng je de gewenste informatie in kaart en zet je deze in voor verkoop en marketing? Liefst zonder elk uur van de dag alle social media te checken? Clipit helpt je met een overzichtelijk social media dashboard. Binnen vijf minuten, onder het genot van een kop koffie, ben je op de hoogte van alle ins en outs over jouw bedrijf, branche of diensten die binnen social media worden besproken.

 

Kader informatie met het social media dashboard van Clipit

In een social media dashboard brengen onze monitoring specialisten alle informatie voor je in kaart. Onze monitoringtool speurt social media af en verzamelt berichten over een bepaald thema of over jouw merk in één overzicht. Je krijgt daarbij belangrijke aanvullende informatie. Bijvoorbeeld de naam van de auteur, of hij vaak positief of negatief schrijft, het bereik van het bericht en de platformen waar vaak wordt geschreven. Ontdek met het social media dashboard van Clipit wat je doelgroep bezighoudt en anticipeer. Met een dashboard breng je eenvoudig structuur aan in alle beschikbare informatie online en kun je deze slim inzetten voor je organisatie.

Social media berichten inplannen

Niet alleen vermeldingen over je merk vind je terug in ons dashboard. Ook plan je social media berichten in voor Twitter, Linkedin en Facebook! Het bereik van je social posts vergroten? Ga dan aan de slag met employee advocacy! Je collega’s koppelen hun social accounts en jij maakt de berichten voor ze. Wanneer je collega’s dit bericht accepteren, wordt het ingepland op hun account. natuurlijk hebben ze ook de mogelijkheid om het bericht aan te passen of te weigeren.  Zo beheer je je social media accounts, faciliteer je je medewerkers en analyseer je de berichtgeving in één dashboard!

Aan de slag met media monitoring voor social media

scan aanvraag form3

Wil je kennismaken met Clipit? Wij nodigen je uit om onze tool een week vrijblijvend te proberen. Vul onderstaand formulier in en monitoring adviseur Stefan of één van zijn collega’s Rutger, Thomas of Stan neemt contact met je op om je wensen te bespreken.