Persberichten versturen

Wat heb je nodig om media aandacht te creëren? Juist, een actuele mediadatabase én een goede tool om persberichten te verzenden. Om het proces van persberichten versturen tot rapporteren eenvoudig te maken, werken wij samen met Smart.pr. Samen willen wij maar één ding: het jou als PR- en communicatieprofessional zo eenvoudig mogelijk maken.

Moeiteloos persberichten versturen

Met Smart.pr wordt het versturen van persberichten een stuk eenvoudiger. Geen lastige systemen of achterstallige perslijsten. Je hebt toegang tot een up to date journalistendatabase met meer dan 10.000 journalisten. Deze zijn te doorzoeken op naam, expertise, interesse, redactie of medium. Zo breng je jouw nieuws eenvoudig bij de juiste personen. Ook het opmaken van je persbericht en het verzenden naar de door jou geselecteerde journalisten met een persoonlijk bericht bespaart je veel tijd waardoor je je kan richten op het echte PR werk.

 

Persberichten versturen met Smart.pr en Clipit

 

De impact van jouw media inspanningen

Wie heeft jouw nieuws ook daadwerkelijk geplaatst? Door de koppeling met Clipit en Smart.pr analyseer je na verzending in de Clipit Portal wat de resultaten zijn van dit persbericht. Je volgt real time het open ratio van je verzonden persbericht. Hoe vaak is het opgepakt? Welke media hebben het geplaatst? En welke PR-waarde heb je gegenereerd met dit persbericht? Zijn er plaatsingen geweest door journalisten of sites die je nog niet in je vizier had? Met deze inzichten optimaliseer je je strategie en perslijst om met het volgende persbericht nóg beter te presteren!

Geïntegreerd persberichtverzendsysteem

Met dit geïntegreerde persverzendsysteem helpen we je graag het proces zo eenvoudig mogelijk te maken! Wij analyseren álle media voor je en jij optimaliseert op basis hiervan je volgende campagne. Vanuit de tool van Smart.pr hoef je alleen maar de knop ‘Monitor met Clipit’ aan te klikken, en voilà: je zojuist verzonden persbericht wordt direct gevolgd en gemeten met Clipit.

 

Ja, ik wil starten met media monitoring voor PR-trackingscan aanvraag form3

Wil je aan de slag met monitoring? We bieden je de mogelijkheid om onze tool een week vrijblijvend te testen! Vul onderstaand formulier in en monitoring adviseur Stefan of één van zijn collega’s Rutger, Thomas of Stan neemt contact met je op om je wensen te bespreken.