Stage Content & Copywriting

Heb jij een passie voor schrijven? Schrijf je snel pakkende en kwalitatieve teksten? En kan je niet wachten om je schrijftalent in de praktijk te brengen bij? Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) Content & Copywriting!

Teksttalent gezocht!

Clipit brengt al 17 jaar voor organisaties in kaart wat er wordt geschreven op internet, print, radio & TV. Zo weet je al tijdens één kop koffie wat er over je wordt geschreven op websites als Nu.nl, Twitter en YouTube. Met een eenvoudige tool geven we onze klanten direct inzicht en overzicht in alle berichten over hun organisatie, merken, concurrenten en branche. Om onze klanten én potentiële klanten te binden, hebben we ijzersterke teksten nodig, daar bied jij je meerwaarde!

Wat ga je doen?

De essentie van jouw stage? Je helpt ons dé communicatie encyclopedie van Nederland op te zetten! Je maakt gemiddeld 24 uur per week flink meters in het beschrijven van begrippen voor onze Ensie pagina. Daarbij voorzie je onze social media kanalen van de beste content en ondersteun je in het plaatsen van content voor de website, het opstellen van de nieuwsbrief en andere marketingprojecten. Hierbij leer je werken met verschillende programma’s als Mailchimp, WordPress en Google Analytics.

Wat breng je mee?

  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
  • Creatief met woorden
  • Zelfstandige werkhouding
  • Je vindt het leuk om je te verdiepen in de laatste trends rondom communicatie en media
  • Ervaring met Indesign, Photoshop en/of video is een pré
  • HBO of WO opleiding richting Journalistiek of Communicatie

Wat bieden we jou?

Je komt terecht in een jong en bruisend team gevestigd in een mooi kantoor op de universiteitscampus in Nijmegen. Wij werken voor bekende merken in een innovatieve en groeiende branche. Je bent werkzaam op de afdeling Marketingcommunicatie. Hier werk je samen met twee collega’s aan alle marketingcommunicatie uitingen, wat je werk veelzijdig maakt. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Interesse?

Wil jij deze kans niet missen? Mail dan je CV en een overtuigende motivatie naar Anne de Waal via anne@clipit.nl of bel 024-8000 704 voor vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Clipit mensen