Youssra Barkoki

Content Marketeer @Clipit. Schrijven als een journalist en denken als een marketeer. Met liefde schrijf ik blogs en social media berichten. Mijn Marcom collega's versterken in andere werkzaamheden doe ik met plezier!

Specialiteiten 

Ik ben een analytisch, consciëntieus en enthousiast persoon. Ik kan helemaal opgaan in details zonder het totaalbeeld uit het oog te verliezen en zal altijd streven naar perfectie. Stiekem heb ik ook een enorme fascinatie voor onderzoek, effectmeting én daarop aansluitende strategieën. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, probeer ik nieuwe recepten uit, ga ik graag uit eten en verken ik met plezier hoogtepunten van steden.

Mediasmaak 

Met een variërende mediasmaak lees of  scan ik mijn nieuwsoverzicht dagelijks. Van nu.nl, nos.nl en nrc tot Frankwatching, Marketingfacts en Emerce. Op het gebied van social media gebruik ik het meest LinkedIn en Facebook. Ook kijk ik met regelmaat PAUW, Jinek en voor de afwisseling DWDD. Als beeldschermen mij dan nog niet teveel worden, kan ik nog uren verdwalen in filmpjes of verhalen over psychologie, persoonlijkheden, voeding en gezondheid.

Koffiesmaak 

Op kantoor begint mijn dag standaard met cappuccino. In de middag en avond ruil ik mijn cappuccino in voor bosvruchten of groene thee en water. Op z’n tijd kan ik ook genieten van warme Chocomel of een Latte Macchiato caramel/vanille.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn