Wouter Wajer

Als developer ben ik samen met de afdeling verantwoordelijk voor het onderhouden en vernieuwen van ons bronnenbestand. Daarnaast hou ik mij bezig met het up-to-date houden van onze PR-waardes zodat onze klanten elke dag weer met een gerust hart kunnen checken hoe ze in de media staan.

Specialiteiten

Meedenken om onze systemen zo efficient mogelijk te maken zodat we meer kunnen in minder tijd. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mijn vrienden op zijn tijd te vernederen met een potje Fifa op de Xbox of een avondje te spenderen met mijn vrouw.

Mediasmaak

Online ben ik veel te vinden op platformen als Tweakers en Nu.nl maar ook op Youtube spendeer ik veel tijd. Verder vind ik het leuk om af en toe blogs te lezen over alles wat met development en media te maken heeft. Als ik al tv kijk zijn het vaak documentaires op National Geographic of Discovery Channel afgewisseld met wat minder informatieve programma’s op MTV kan ik dit rustig een dag volhouden.

Koffiesmaak

Mijn dag begin ik het liefst met een bak “afgewerkte olie” of in andere termen een zo sterk mogelijke kop koffie. Wat later op de dag wissel ik dit graag af met een goede bak cappuccino om het extreme koffie gebruik van de ochtend enigszins te compenseren.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn