Thomas van Bree

Monitoring Adviseur @Clipit. Onder het genot van een kop pikzwarte koffie zoek ik naar mooie monitoringcases voor huidige en nieuwe klanten. Ambitieus, ondernemend en leergierig.

Specialiteiten

Als voormalig Media Analist liggen mijn kwaliteiten bij de brede kennis van ons product, vertellen vanuit de inhoud. Daarnaast ben ik continu bezig met het afstruinen van het internet, vakbladen en het journaal naar de actualiteiten rondom (nieuwe) klanten. Ik sta graag klaar voor mensen in mijn omgeving. Niet alleen voor collega’s en klanten van Clipit, maar ook in mijn vrije tijd voor familie, vrienden en teamgenoten van het (zaal)voetbal. In de tussentijd droom ik weg over een volgende (verre) reis.

Mediasmaak

Als er geen voetbal op televisie komt dan schakel ik vrijwel direct door naar Netflix. Ik ben groot liefhebber van de BBC series met David Attenborough. Daarnaast altijd in voor een psychologische thriller, zoals Fight Club en Shutter Island, of een serie met de Don Drapers, Frank Underwoods en Tony Sopranos van deze wereld. Daarnaast lees ik ook graag een non-fictie boek of bezoek ik een concert.

Koffiesmaak

De ‘Weasel Coffee’ die ik in Vietnam kreeg voorgeschoteld is mijn persoonlijke favoriet. Helaas wordt deze koffie, door het gebrek aan wezels op het kantoor, (nog) niet geschonken. Je kan me gelukkig ook erg blij maken met pikzwarte bonenkoffie. Na een aantal bakkies stap ik eventueel over op een fruit theetje.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn