Stefan Kappert

Monitoring adviseur @Clipit. Met mijn gedachten ergens anders, ben ik altijd overal. Positieve druktemaker die geen uitdaging uit de weg gaat. Love to run, prefer to fly!

Specialiteiten

Een leuke baan is het halve werk! Binnen Clipit ben ik werkzaam als monitoring adviseur. Dagelijks meedenken ‘met’ en oplossingen bieden ‘voor’ mijn (toekomstige) klanten, maakt mijn baan zo leuk! Zo graag als ik naar mijn werk ga, zo graag ga ik ook naar huis naar mijn lieve zoon, dochter en mijn vriendin. De vrije uurtjes die overblijven, besteed ik het liefst aan hardlopen. Je kunt me dan ook regelmatig met mijn hardloopschoenen vinden op kantoor.

Mediasmaak

Naast hardloop marathons, zijn ook televisie marathons aan mij besteed. Een goede serie, documentaire of film kan ik altijd waarderen. Ook kan ik uren verdwalen op het internet. Zoekend naar lekkere recepten, handige tips & tricks over hardlopen of mooie sport documentaires.

Koffiesmaak

De magische substantie die ‘laat me met rust’ verandert in ‘goedemorgen’. Nou zo erg is het niet, maar een lekkere kop zwarte koffie kan me heel blij maken. Geen poespas, gewoon zwart! Ook wanneer ik de deur uit ga voor een lekkere ochtend training moet ik eerst twee koppen hebben gedronken. De cafeïne maakt me sneller denk ik ;-)

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn