Rutger Schönberger

Ik ben Rutger Schönberger en werk als monitoring adviseur bij Clipit. Voor een pitch bij (onbekende) mensen trek ik graag de stoute (uhh nette) schoenen aan. Wanneer maken wij kennis?

Specialiteiten

Binnen Clipit geef ik advies over de inzet van onze monitoring tool aan tal van mooie klanten in Nederland. Het binnenhalen van een nieuwe klant geeft een kick en een tevreden klant geeft voldoening. Woorden die mij omschrijven zijn: netwerker, promotor en enthousiasteling. Buiten Clipit houd ik me bezig met Social Media Club Nijmegen en support ik NEC Nijmegen. Wanneer ik tijd over heb spring ik in een zeilboot of kijk een goede film of serie.

Mediasmaak

Bij het volgen van media ligt mijn focus op radio en TV. Langs de lijn, Studio Sport Eredivisie, SlamFM, Radio4 en guilty pleasure Utopia worden vaak beluisterd en bekeken. Het Achtuurjournaal mag natuurlijk niet achterwege blijven. Zo ben ik altijd op de hoogte van wat er speelt in de media en wat er gebeurt bij (potentiële) klanten.

Koffiesmaak

Grappig hoe de koffiesmaak in de loop der jaren kan veranderen. Van een slappe bak Senseo met melk en suiker tijdens mijn stage naar dubbele (N)espresso en bonenkoffie. Geen dag begint zonder koffie. Niets beters om scherp en alert de dag mee te beginnen en de dagelijkse nieuwsselectie te lezen.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn