Patty Visser

Media analist @Clipit. Sta altijd klaar voor onze klanten of andere collega’s, weet alles over PR-waarde en kan mijn creativiteit kwijt in het maken van de perfecte booleans.

Specialiteiten

Specialist in zoekopdrachten maken en PR-waarde. Kan je alles vertellen over advertentietarieven, impact scores en operators. Kan de Portal dromen. Collega’s komen bij mij voor een goed gesprek over ‘eten’ of voor serieuzere zoekopdracht-gerelateerde zaken. Naast mijn fulltime baan bij Clipit ben ik vrijwilliger bij de Casey Troy Foundation en veel bij familie en vrienden te vinden.

Mediasmaak

Online verslaafd aan Facebook en Nu.nl. Voor print media is stiekem de Donald Duck nog steeds mijn favoriete weekblad, verder VT Wonen en andere interieurbladen. Radio luisteren we de hele dag op kantoor, voornamelijk 3FM. Op TV kijk ik ’s avonds het liefst eerst een actualiteitenprogramma om vervolgens een ‘verstand-op-nul’ film of serie te kijken. Ps. Vraag mij vooral niet naar bekende acteurs of films. Ik ken ze vast niet :)

Koffiesmaak

Eerlijk gezegd maak je mij meer blij me een kopje thee. Verse muntthee met honing is mijn favoriet, maar op kantoor drink ik meestal rooibos of groene thee. Het allerliefst met een (glutenvrij) #Clipcookie!

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn