Mariska ten Have

Monitoring adviseur @Clipit. Enthousiaste positieveling met een passie om klanten te adviseren over media monitoring en nieuwe samenwerkingen te ontdekken. Liefhebber van koffie én cookies!

Specialiteiten

Als monitoring adviseur ben ik dagelijks bezig om nieuwe klanten “fan” te maken van Clipit en bestaande klanten “fan” te houden! Dit doe ik door te adviseren over alle mogelijkheden die Clipit heeft en mee te denken met de klant. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en hoor graag wat er bij klanten speelt. Ik denk in oplossingen en kansen en ben een doorzetter. In mijn vrije tijd verveel ik me nooit. Ik kan genieten van een gezellige avond eten met vrienden of familie maar vind het ook heerlijk om thuis te gamen of Netflix te kijken. The Blacklist, Game of Thrones en Dexter zijn favoriet!

Mediasmaak

Als liefhebber van Apple zijn mijn iPhone en/of iPad altijd binnen handbereik. Pinteresten, Twitteren of gewoon internetten. Ik kan me daar uren mee vermaken. Naast series kijk ik op tv graag naar dansprogramma’s en reality series zoals Wie is de Mol en Expeditie Robinson. Om op de hoogte te blijven van het nieuws, start ik mijn dag met nieuwssites zoals Nu.nl en Nrc.nl. De dag sluit ik af met mijn guilty pleasure… Het bijhouden van mijn Hayday boerderijtje!

Koffiesmaak

Als echte koffiedrinker begin ik mijn dag met een lekker bakkie zwarte koffie. Hoe sterker hoe beter! Soms trakteer ik mijzelf dan ook op een dubbele espresso. Koffie vind ik het lekkerst in combinatie met iets zoets zoals een koekje of chocolaatje maar suiker ín mijn koffie vind ik verschrikkelijk vies!