Lisanne Knapen

Media analist @Clipit. Kan me verliezen in het maken van een perfecte zoekopdracht terwijl ik geniet van een lekker kopje groene thee.

Specialiteiten

Zowel bij Clipit als privé sta ik altijd voor anderen klaar. Mijn geluksmeter stijgt enorm als ik een ander kan helpen met hun vraag, variërend van advies over zoekopdrachten tot levenslessen die ik bij mijn studie psychologie heb opgedaan. In mijn vrije tijd zul je me vooral vinden op het korfbalveld of bij vrienden en familie.

Mediasmaak

Geef mij een stilte en ik vul hem graag met muziek. Ik kan niet zonder mijn geliefde Spotify, maar het zou ook zomaar kunnen dat ik vanuit het niets begin te zingen. Of mijn collega’s daar blij van worden? Dat laat ik even in het midden… Ik kan niet meer zonder mijn BFF Netflix, al moet ik bekennen dat ik graag een uitzondering maak voor mijn guilty pleasure, ‘Sister wives,’ op TLC.

Koffiesmaak

Voor een lekker kopje verse thee mag je mij altijd wakker maken. Een koekje mag natuurlijk ook altijd. Zonder chocolade dan wel, ik ben één van die vrouwen die NIET blij wordt van chocolade!

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn