Lesley Wardenaar

Sinds april 2017 werkzaam als bronnenbaas bij Clipit. Op een efficiente manier zorg ik ervoor dat ons bronnenbestand aangevuld wordt met de nieuwste en heetste blogs & sociale kanalen. Het tweede gedeelte van mijn functienaam spreekt voor zich.

Specialiteiten

Buiten het kantoor ben ik met ijshockey en basketball vaak sportief bezig en spendeer ik heel wat uren in de sportschool. Daarnaast is koken een grote passie van mij, graag trakteer ik mijn collega’s, als afwisseling op de zoete koekjes, op een hartig-hapje tijdens de lunch.

Mediasmaak

Vaak YouTube op de achtergrond aanstaan om up-to-date te blijven van alles en nog wat. In mijn aanbevolen video’s zul je dan veel basketball en kook gerelateerde filmpjes terug vinden. Daarnaast kijk ik af en toe het 8 uur journaal om op de hoogte te blijven van het laatste Trump-nieuws. Series en games worden gebruikt om dagelijks een momentje voor mezelf te nemen. Ik hoorde laatst van een serie waar iedereen het over heeft, Game of Thrones ofzo?

Koffiesmaak

Niet perse een koffie-fanaat, maar ik drink mijn koffie bijna dagelijks met een halfje suiker of een espresso. Daarnaast ga ik voor de hete dranken toch voor de Earl-grey thee.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn