Judith Nissen

Marketing Communicatie Manager @Clipit. Ik zie altijd kansen binnen het grotere geheel, maar niet zonder focus op essentiële details en kwaliteit. Ik ben gedreven, vrolijk en liefhebber van verse zwarte koffie.

Specialiteiten

Ik heb grote ambities om het Clipit merk verder uit te bouwen en ben ervaren in de (online) media bureau wereld. Marketing en communicatie strategieën, campagnes en events kun je gerust onder mijn leiding tot een effectief einde laten brengen. Ook het straktrekken van een chaos aan informatie tot een goed verhaal behoort tot mijn capaciteiten, net als talent voor organiseren. Naast Clipit ben ik actief met mijn eigen bureau Brand Regisseurs.

Ik ben geboren en woonachtig in Nijmegen. Daar ben ik graag op de nieuwe hotspots van de stad te vinden voor een drankje en gezelligheid met vrienden. Mijn vrije tijd wordt verder gevuld met mode, hardlopen en reizen.

Mediasmaak 

Ik ben verslaafd aan Spotify en actief op social media, de laatste tijd op met name Instagram. Continue online; of het nu voor een recept is of het laatste nieuws. Ik volg het media- en communicatienieuws op de voet.

Koffiesmaak 

Heerlijk kopje verse bonenkoffie. Toch wel minimaal 5 per dag. In de middag wordt doorgepakt met thee en water.