Guus Derks

#Guus #nieuwkomer sinds het voorjaar van 2015 gestart @Clipit als monitoring adviseur. #Trots om deel uit te maken van deze innoverende organisatie die continu ontwikkelt en vooruit denkt. Samenvattend: #enthousiast, #gedreven en een #open persoon, met veel #energie!

Specialiteiten

“Be true to, who you are”… dat ben ik! Ik zal mezelf nooit anders voor doen dan ik ben. Zowel privé als zakelijk ben ik sociaal en geïnteresseerd in de medemens en hou ik ervan om mensen om me heen te hebben. Ik heb een grote passie voor sport, en mijn ‘sport’ drive & mentaliteit neem ik iedere dag mee naar mijn werk. Deze eigenschappen sluiten ontzettend goed aan bij mijn functie binnen Clipit als Monitoring Adviseur.

Privé heb ik sinds kort samen met mijn vriendin een nieuwbouwhuis gekocht in Lent (Nijmegen) en vertrekken we uit het hartje van de stad Nijmegen. Met deze stap ga ik weer een mooie & nieuwe fase van het leven tegemoet. Verder ben als persoon vrij divers qua interesse in muziek, magazines, websites, sport en vakantiebestemmingen. Ik heb verschillende mooie rondreizen gemaakt over de wereld maar kan ik als mens ook onwijs genieten van kamperen op een camping ergens in Nederland.

Mediasmaak

Mijn mediasmaak is erg breed maar meestal wel gekoppeld aan de sport, van documentaires tot biografieën, van social media tot de maandagochtend krant de Gelderlander. Maar ook voor een goede film of serie kan ik me helemaal afsluiten voor de buitenwereld. In mijn krantenbak liggen meestal wel VT-wonen, Voetbal International en Flow magazine.

Koffiesmaak

Als medewerker van Clipit zou je eigenlijk zeggen; Coffee is always a good idea, but I prefer a cup of tea! Tijdens de start van de dag zit ik ‘s ochtends direct in de media monitoring flow! Het liefst verse muntthee met honing! Maar voor de Clipit customers heb ik iedere dag een Mild, Robust of Extra Robust monitoring pakket klaarstaan.