Esmee Schellen

Ik ben Esmée, monitoring adviseur @Clipit. Enthousiast, leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe mensen en leuke gesprekken. Wanneer spreek ik jou een keer?

Specialiteiten

Een jong en dynamisch team die altijd voor je klaar staat, dat is waar mijn match met Clipit ontstond. Mijn drijfveren zijn vrijheid, leren, innoveren en zoeken naar nieuwe uitdagingen. Bij Clipit probeer ik voor iedereen het beste uit de situatie te halen en daarmee een optimale omgeving te creëren. Ik ben erg dynamisch, houd van positieve drukte en vind het leuk om te ontdekken. Dit uit zich in mijn persoonlijke leven in de liefde voor snowboarden. Als het kon zou je me dan ook elke week op de piste vinden! Of ernaast; als ik weer per ongeluk de toeristische route – via de grond – neem…

Mediasmaak

Dat ik een brede mediasmaak heb is niet te ontkennen. Elke zoveel maanden wordt er een nieuwe serie of afleveringenreeks gebingewatched alsof mijn leven er van af hangt. Als ik daar niet mee bezig ben, scroll ik Netflix af om een nieuwe film te vinden. Dan heb ik het over romantische komedies tot interessante documentaires tot psychologische misdaadseries. Mamma Mia, Sherlock, Suits en Inception zijn niet te missen in het favorieten rijtje. Online de hockey uitslagen volgen en keihard meezingen in de auto met Spotify lijsten zul je me ook vaak zien doen.

Koffiesmaak

’s Ochtends wanneer je net wakker bent genieten van een dubbele espresso om wakker te worden, of ’s avonds een heerlijke kop cappuccino met een extra dikke laag melkschuim met kaneelsuiker en karamel om de dag af te sluiten.