Eric van Veen

Art Director, oprichter en aandeelhouder @Clipit. Internet ondernemer van het eerste uur, bij Checkit (nu iProspect). Van 2003 tot 2009 ben ik bij Clipit verantwoordelijk geweest voor de start-up jaren en heb ik de basis gelegd voor een internetonderneming met een product en klantenportfolio waar we nog steeds heel blij en trots op zijn. Passie voor design in de breedste zin van het woord en de magic van het internet. Fan van persoonlijke contact met voor mij een espresso, wat drink jij?

Specialiteiten

Ik ben bij Clipit, voor een aantal uren per week, werkzaam als Art Director. Deze werkzaamheden hebben een directe link met mijn passie voor design, internet en het medianieuws. Verder ben ik onder andere gek op koffie of liever espresso, Italië, snowboarden en fietsen.

Mediasmaak

Ik begin de dag met de Clipit nieuwsselectie. Ben verder geabonneerd op de digitale NRC. Volg verder RSS nieuwsfeeds op het gebied van design, journalistiek, lifehacking, marketing communicatie en een aantal specifieke nieuwsfeeds over Apple, basketbal, CiaoTutti, NRC in beeld en Gerrit de Jager. Mijn favoriete programma’s worden vaak bij de publieke omroepen uitgezonden, kijk met regelmaat naar het journaal, DWDD, documentaires en sportprogramma’s. Voor de series en films heb ik een Netflix abonnement.

Koffiesmaak

Espresso heeft de voorkeur en het liefst in de ochtend bij een bar in Italië met een cornetti crema alla vaniglia.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn