Domenic Westenbroek

Medewerker data-entry @ Clipit. Na een project van drie maanden om de advertentiewaarden up-to-date te maken ben ik professioneel Googler geworden. Nu ondersteun ik de media analisten in hun werkzaamheden.

Specialiteiten van Domenic

Meestal ben ik rustig, gefocust en werk ik in een georganiseerde chaos. Ik vind het geweldig om met een kritische blik naar een probleem te kijken. Analyseren, de oorzaak ontdekken, oplossingen bedenken én zorgen dat het in de toekomst voorkomen wordt, geeft mij veel voldoening.

Thuis ben ik vooral creatief bezig met muziek maken of schrijven. Ik houd van verhalen. Sinds dat ik kon lezen heb ik een boek op mijn nachtkastje liggen en ik was vroeger geobsedeerd door Harry Potter. Ik heb de meeste boeken zo’n vijf keer uitgelezen en nog steeds vind ik het leuk ze af en toe nog eens uit de kast te halen. Zelf ben ik bezig met mijn eerste boek. Ik hoop dat ik op een dag een plank met mijn eigen boeken gevuld heb. En dan? Op naar de volgende.

Mediasmaak

Mijn (social) mediasmaak beperkt zich voor het gemak tot Facebook, waar ik graag pagina’s als RTL Nieuws, Omroep Gelderland, VICE en de Speld uitlees, met Spotify op de achtergrond. Ik houd ervan nieuwe dingen te ontdekken, zo ook met muziek. Als ik een nummer leuk vind, download ik meestal meteen het hele album.

Op een gemiddelde zaterdagmiddag staan er bij mij drie schermen aan, dat van mijn laptop, mijn Playstation en mijn mobiel. En dan kan het nog zo zijn dat ik met iets heel anders bezig ben, zoals ukelele spelen of een boek lezen, het liefst een thriller of fantasy. Zo kom ik de dag wel door.

Koffiesmaak

Als ik met de trein reis is een Cappuccino van de AH to Go een standaard accessoire. Een Iced Cappuccino van de Douwe Egberts vind ik ook erg lekker, of een Latte Macchiato uit de Tassimo. ’s Ochtends mag het wel wat simpeler en neem ik genoegen met een bakje met melk en suiker.