Charissa Smits

Operationeel directeur @Clipit. Zie oplossingen, geen beren op de weg. Laat mensen graag boven zichzelf uitstijgen. Word niet blij van koffie, wél van thee, cookies en hot chocolat.

Specialiteiten

Motivator en coach van redactie, sales en development. Sparren over klantvraagstukken offertes en innovaties. Gericht op concrete afdelings-KPI’s wil ik bij iedere collega, de allerbeste versie uit zichzelf halen. Direct,  adrem en altijd in de 5e versnelling. Privé ook zo? Als meisje-meisje toch liefde voor (snelle) auto’s en veelvuldig op de linker rijbaan te vinden.

Mediasmaak

Om het hoofd te legen (en ‘t lichaam soepel), maak ik braaf mijn Vinyasa’s tijdens lessen Ashtanga Yoga. Ik eet aardappelen als een bouwvakker of kook Indisch eten uit oma’s receptboek. Een avondje bankhangen doe ik met cola, veel chips en mijn BFF Netflix. Maar ook GTST (ware nostalgie), of af en toe Utopia brengen mijn hersenen in relax-modus.

Koffiesmaak

De ochtend start met een goed glas zwarte thee. Earl Grey of English blend. Beiden zijn sterk in smaak en bevatten meer cafeïne dan (groene) thee. Als niet-koffiedrinker mag ik daarom tóch bij Clipit werken. Ik verafschuw de mok en drink thee uit een (fris)glas. Zonder vaatwasser aanslag. ‘s Middags verruil ik zwarte thee voor cola of chocolademelk.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn