Bob Harterink

XML Developer bij Clipit. Gedreven uit interesse zoek ik de hele dag naar nieuwe bronnen en het onderhouden ervan.

Specialiteiten

Voordat ik bij Clipit kwam werken, kon ik avonden lang verstrikt raken in allerlei interessante websites. Zo ver zelfs dat mijn laptop de hoeveelheid tabbladen niet meer aankon. Dag en nacht informatie opdoen over de meest uiteenlopende onderwerpen vind ik geweldig. Als developer bij Clipit komt dit perfect van pas. Je bent de hele dag het internet aan het afspeuren naar nieuwe websites die toegevoegd kunnen worden aan onze database. Tevens vind ik het leuk om te leren hoe en wat de functies zijn van XML. Dit komt ook goed van pas bij mijn eigen bedrijfje, het maken van websites.

Mediasmaak

Op maandagochtend lig ik languit op de bank voor de TV naar mijn favoriete programma Family Guy te kijken. De rest van de week gaat de TV nauwelijks aan. Alleen om De Wereld Draait Door te kijken en af en toe Zondag met Lubach. Verder kijk ik voornamelijk informatieve filmpjes op YouTube. Daarnaast lees ik het complete werk van Edgar Ellan Poe, maar dat duurt wel even voordat ik het uitgelezen heb.

Koffiesmaak

In de weekendochtenden geniet ik het liefst op het terras met het zonnetje van een kop zwarte koffie met een beetje suiker er in. De rest van de week komt er niet veel koffie in. Dan hou ik het meestal op thee of water. Thee met Marokkaanse invloeden vind ik het lekkerst van allemaal! Voornamelijk door het munt extract wat er vaak in wordt verwerkt.