Specialiteiten 

Als developer ben ik altijd op zoek naar elegante oplossingen om zowel de techniek achter het systeem als de workflow te optimaliseren. Liever steek ik veel tijd in een zeer nuttige langetermijnoplossing dan dat ik voortdurend met de kraan open aan het dweilen ben.

Verder ben ik een gepassioneerd liefhebber van film en muziek, oud en modern. Met name de experimentele en technisch complexe genres spreken me aan, zoals 60s jazz, enkele straatjes in de tegenwoordige electronica en progressive rock uit de jaren zeventig.

Mediasmaak 

Radio en televisie hebben mij niet veel te bieden, behalve enkele programma’s zoals Tegenlicht en Zembla. Online media maken steeds meer een deel uit van mijn dagelijks leven. Vooral vraagbaken, cq. discussieplatformen als Reddit en Quora gebruik ik uitvoerig om op de hoogte te blijven van nieuws en leerstof die mij interesseert, niet te vergeten ook YouTube kanalen die mij interesseren. De onbegrensde diepgang bij deze media spreken mij erg aan.

Koffiesmaak

Wellicht ben ik hierin wat conservatief, maar deze purist heeft zijn koffie graag zwart zoals —de voor mij spreekwoordelijke— God het bedoeld heeft. Laat al die tierelantijnen maar uit de buurt!