Anne de Waal

Marketing Communicatie Manager bij Clipit. Een duizendpoot in de dop. Ik stort me vol enthousiasme op de organisatie van onze events, de volgende dag analyseer ik onze marketing prestaties.

Specialiteiten

Mijn marketinghart klopt voor social media, het schrijven van blogs en het organiseren van ClipTalk. Dit helpt mij bij het adviseren van communicatie en PR professionals over monitoring. In het weekend laat ik mijn specialiteiten graag even varen en geniet ik van het mooie weer of ga ik lekker borrelen met mijn vriendinnen en een lekkere fles witte wijn.

Mediasmaak

Van vele soorten media kan ik genieten, maar mijn voorkeur gaat uit naar reisprogramma’s als 3 op reis. En smaak of geen smaak: als ik thuiskom geniet ik ultiem van alle drama bij The Bold and the Beautiful.

Koffiesmaak

“Anne leert koffie drinken!” Mijn collega Stefan heeft zijn best gedaan. Zo ver nog weinig resultaat. Dus tot die tijd blijf ik bij mijn vertrouwde kopje groene thee. Het cookiemonster in mij komt los als je me daar een pak crème spritsen bij geeft.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn