Onze service

Bij Clipit heeft service voor onze klanten de hoogste prioriteit. Daarom staan onze monitoring adviseurs elke dag voor je klaar om je van de meest optimale monitoringsoplossing te voorzien. Daarnaast nemen onze media analisten zoveel mogelijk werk voor je uit handen; van het instellen van zoekopdrachten tot het samenstellen van managementrapportages. Benieuwd naar de gezichten achter onze service? Maak kennis met onze mensen!

Klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 9!

Wat zeggen onze klanten over onze service?

“Vooral de korte lijnen met de vriendelijke medewerkers geven het gevoel dat je ze al jaren kent. Natuurlijk dragen de diverse contact mogelijkheden zoals chat, telefoon en mail ook bij aan het snel en goed beantwoorden van mijn vragen.”

Wouter van der Bol

Wouter van der Bol

Marketeer bij De Vereende

“Clipit heeft een prima tool en er zit een leuke, enthousiaste club mensen achter!”

Liesbeth van Houten

Liesbeth van Houten

Senior communicatie adviseur bij Langeland Ziekenhuis

“Het persoonlijk contact is erg fijn. We hebben dit door de jaren heen opgebouwd en dit maakt het gemakkelijk om vragen te stellen/te beantwoorden.”

Lisette Wijnbergen

Lisette Wijnbergen

PR-assistent bij Winkelman Van Hessen

Neem contact met ons op

95% van de aanvragen die bij onze media analisten terecht komen worden binnen 2 uur opgepakt! Neem dus contact op met Lisanne, Paul, Koen of Joep via de chat, mail of telefoon! Je bent natuurlijk ook altijd welkom op ons kantoor in Nijmegen.

Clipit News B.V.
Toernooiveld 222
6525 EC Nijmegen

024 8000 704
info@clipit.nl

Benieuwd naar Clipit?

Meer weten over Clipit? Lees klantverhalen of doe inspiratie op door het lezen van onze blog artikelen!