Reputatiemanagement

Online reputatiemanagementJe stadion stort in, een cyberaanval op je bank, paardenvlees in je producten… Via social media verspreidt negatieve publiciteit zich bijna met de snelheid van het licht. Hoe zorg je dat je snel handelt ten tijde van crisis en houd je je reputatiemanagement op orde?

Reputatiemanagement met Clipit

Met behulp van media monitoring van Clipit hou je gemakkelijk bij wat er geschreven wordt over de crisis. Informeer je doelgroep en corrigeer foutief nieuws direct. Beantwoord de belangrijkste vragen direct vanuit onze Portal en meet achteraf de impact op je reputatie. Zo houd je met Clipit grip op je reputatie!

Reputatiemanagement met Paul

Meer informatie over crisismonitoring vind je in het blog van Paul!

Realtime inzicht voor optimaal reputatiemanagement

Clipit biedt je een helpende hand door realtime berichten voor je te verzamelen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte! Onze media analisten nemen het specialistische werk uit handen. Zij stellen uitgebreide zoekopdrachten voor je samen zodat jij je helemaal kunt richten op de communicatie voor een optimaal reputatiemanagement. Je reageert direct vanuit de tool, kunt conversaties inplannen bij collega’s en houdt overzicht op de afgehandelde vragen met handige workflowtools.

In de Portal staan grafieken en statistieken al voor je klaar. Ze tonen altijd de meest actuele resultaten. Zo weet je steeds in één oogopslag hoe je reputatie ervoor staat. 

Vergelijkbare toepassingen voor reputatiemanagement

 

BijlReputatiemanagement bij Bijl PR

Wesley van den Berg | Projectmedewerker

“Wat wordt er over onze klanten in de media geschreven? Wat is het resultaat van onze pr-acties voor klanten? Wie praat er over onze klanten? Waar praten ze over ze? En is het dan positief, negatief of neutraal? Onder het genot van, op z’n Rotterdams gezegd, ‘een bakkie pleur’ worden wij dankzij de monitoring tools van Clipit hiervan op de hoogte gebracht.

Communiceren begint met het luisteren naar de wensen en behoeften van je klant. En dat doet Clipit. Een organisatie die 24/7 voor je klaarstaat. Wat levert het ons op? Goede input om onze klanten te adviseren en een positief sentiment!”

Vergelijken

Wil je media monitoring tools vergelijken voor je reputatiemanagement? Lees dan ons blogartikel over de belangrijkste verschillen tussen media monitoring tools.