Reputatiemanagement

Je stadion stort in, een cyberaanval op je bank, paardenvlees in je producten… Nieuws verspreidt zich razendsnel. Hoe zorg je dat je snel handelt ten tijde van crisis en houd je je reputatiemanagement op orde?

Wat is reputatiemanagement?

Reputatiemanagement omvat alle activiteiten van een persoon of organisatie om een gewenst beeld op te roepen bij het publiek. Hierbij gaat veel aandacht uit naar het sturen van het publieke sentiment door het creëren van een positieve- en beperken van een negatieve beeldvorming om reputatieschade te voorkomen.

Real time inzicht met Clipit

Met behulp van media monitoring van Clipit krijg je vat op de discussie. Door een real time overzicht in ons dashboard ben jij altijd als eerste op de hoogte. Informeer je doelgroep en corrigeer foutief nieuws direct. Beantwoord de belangrijkste vragen direct vanuit onze Portal en meet achteraf de impact op je reputatie. Zo houd je met Clipit grip op je reputatie!

Diepgaande analyses voor optimaal reputatiemanagement

Om snel inzicht te krijgen in je reputatie, hebben we in de Clipit Portal de grafieken en statistieken voor je klaar staan. Wie schrijft er over jou? Op welke platformen? En is dit positief of negatief? Met onze uitgebreide analyse mogelijkheden zoom je tot berichtniveau in op de data.  Zo weet je steeds in één oogopslag hoe je reputatie ervoor staat. 

Bijl PR over monitoring met ClipitWesley van den Berg | Bijl PR - Reputatiemanagement bij Clipit

Wesley van den Berg | Projectmedewerker bij Bijl PR

“Wat wordt er over onze klanten in de media geschreven? Wat is het resultaat van onze pr-acties voor klanten? Wie praat er over onze klanten? Waar praten ze over ze? En is het dan positief, negatief of neutraal? Onder het genot van, op z’n Rotterdams gezegd, ‘een bakkie pleur’ worden wij dankzij de monitoring tools van Clipit hiervan op de hoogte gebracht.

Communiceren begint met het luisteren naar de wensen en behoeften van je klant. En dat doet Clipit. Een organisatie die 24/7 voor je klaarstaat. Wat levert het ons op? Goede input om onze klanten te adviseren en een positief sentiment!”

Aan de slag met media monitoring voor reputatiemanagement

scan aanvraag form3

Wil jij dit ook? Vul onderstaand formulier in en onze monitoring adviseur Stefan of één van zijn collega’s neemt binnen twee uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Vraag je de PR-check voor 12 uur aan? Dan ontvang je dezelfde dag de rapportage in je mailbox!

Heb je een crisis of andere dringende vraag? Bel ons op 024 890 39 41 of stuur een Whatsappje!Vergelijkbare toepassingen voor reputatiemanagement