Rapportage

Je team, directie of andere stakeholders op de hoogte houden van alle media aandacht rondom jouw organisatie? Clipit neemt het werk uit handen met een media rapportage op maat! Onze media analisten analyseren en interpreteren je Clipit data en leveren een kant en klaar rapport. Dat geeft jou inzicht in de ROI van ál je PR inspanningen!

Hoe ziet een media rapportage er uit?

Met dit factsheet heb je in één oogopslag inzicht in jouw media-prestaties. Je hebt de keuze uit 5 factsheets met ieder 10 grafieken, de verschillende versies geven inzicht in:

Clipit Media Rapportage

 

  • Management report | Vanaf €500

Het management report biedt je een uitgebreide versie van de factsheet. Jouw media analist stelt op basis van de KPI’s uit de door jouw gekozen factsheet een uitgebreide analyse samen over de berichten in de Clipit Portal. Zij bekijken pieken en dalen en zoomen in tot op berichtniveau om oorzaken te achterhalen. Alle resultaten worden gebundeld in het rapport, waarbij ze de grafieken uit de Clipit Portal voorzien van een beschrijving en interpretatie.

Op zoek naar een rapportage afgestemd op jouw specifieke behoefte? Vraag dan je media analist naar de mogelijkheden.

Wat kan ik laten analyseren?

Starten met Clipit

Wil je direct starten met het inzichtelijk maken van jouw media prestaties? Zorg dan dat je goed weet welke KPI’s je wilt meten. Dit helpt bij de keuze van metrics die voor jou belangrijk zijn. Om jou kennis te laten maken met Clipit starten we graag een gratis scan voor je op. Vul onderstaand formulier in en één van onze monitoring adviseurs zal contact met je opnemen om je wensen te bespreken.