Online media monitoring

Online media monitoring van ClipitHoe staat jouw organisatie vandaag op het internet? Welke websites schrijven er over jou? En wat is de tone of voice van deze berichten? Je wil natuurlijk als eerste op de hoogte zijn als Nu.nl of een andere belangrijke website over jou schrijft. Maar hoe krijg je dit snel inzichtelijk? Wij helpen je graag met online media monitoring.

Ontvang relevante berichten over jouw merk

Dagelijks ontvang je van ons via de nieuwsselectie email. Hierin vind je een overzicht alle media berichten van de afgelopen 24 uur terug. Real time op de hoogte zijn van jouw vermeldingen? Log dan in op de Clipit Portal. Hierin vind je alle berichten terug en heb je de mogelijkheid om analyses te maken. Onze media analisten nemen het maken en instellen van zoekopdrachten voor je uit handen. Zo garanderen we een snelle start en relevante berichtgeving.  Wist je dat onze klanten onze service met gemiddeld een 9 beoordelen? Lees meer over onze service en vele contactmogelijkheden op onze servicepagina.

Analyseer je online aanwezigheid

Behalve het inzichtelijk maken van je online aanwezigheid, analyseer je ook de impact van bijvoorbeeld  specifieke campagnes  in de Clipit Portal. Welke auteurs en bronnen schrijven er veel over jou? En welke PR-waarde genereert dat? En is dat positief of negatief? Met deze informatie optimaliseer je je perslijst, ontdek je influencers en ontdek je trends.

Starten met online media monitoring

Snel op de hoogte zijn van al jouw online media vermeldingen? Start dan nu met online media monitoring. Vraag hieronder een gratis scan aan, één van onze media adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil Clipit gratis proberen!

Direct aan de slag met online media monitoring? Test Clipit geheel vrijblijvend een week gratis en blijf op de hoogte van al jouw vermeldingen op het internet.

Ja, ik wil Clipit gratis proberen!

Direct aan de slag met online media monitoring? Test Clipit geheel vrijblijvend een week gratis en blijf op de hoogte van al jouw vermeldingen op het internet.

Andere toepassingen