Influencer marketing

Bloggers, vloggers en invloedrijke personen promoten op geweldige wijze jouw merk. Door influencer marketing bereik jij effectief jouw doelgroep. Actuele inzichten over het crossmedia gedrag van je doelgroep, mediarelaties en grootste influencers is daarbij essentieel. Met media monitoring verzamel je alle relevante informatie voor een gedegen influencer analyse. Een goed startpunt voor een succesvolle influencer marketing strategie!

Wat is influencer marketing?

Influencer marketing is een vorm van marketing waarbij er een persoon of groep wordt ingezet om invloed uit te oefenen op het gedrag van de doelgroep. De influencers hebben veel volgers op social media; waar ze veelvuldig gebruik van maken.

Influencer analyse

Voor een slimme datagedreven influencer marketing aanpak bieden wij een influencer analyse. In deze analyse worden de belangrijkste auteurs, bronnen, mediumtypen en (social media) influencers gepresenteerd in een overzichtelijke factsheet. Wat is de kracht van de top influencers in jouw markt in termen van PR-waarde, bereik en sentiment? Zo weet jij direct welke influencers en mediarelaties jouw merk nóg groter kunnen maken.

Media Rapportages - Factsheets Media Impact, Media Bereik, Media Relaties en Influencers, Media Reputatie, Media Share of Voice

Je krijgt van ons:

  • Actuele influencer data online & social media monitoring voor één zoekopdracht voor twee maanden
  • Overzichtelijk factsheet inzicht in jouw media influencers in één oogopslag

Deze complete influencer analyse is verkrijgbaar voor € 700. Zo ben je altijd up to date van de belangrijkste influencers rondom jouw merk!

Tip Lees hier over de succesvolle influencer marketing actie van Make-a-Wish!

Bloggers and Brands over monitoring met Clipit kaya2

Kaya-Quintana Broekhuijsen | Blog en vlog expert bij Bloggers and Brands

“Veel mensen denken dat de ROI van PR niet te meten is. Bij Bloggers and Brands hebben wij daar een goede oplossing voor gevonden. Voor onze merken maken wij gebruik van Clipit. Bij dit bedrijf werken fantastische analisten om de ROI van onze inzet te meten. Middels Clipit rapporten kunnen wij de volgende statistieken aanleveren:

  1. Alle online en offline publicaties over jouw merk
  2. Social media posts
  3. PR-waarde van de publicaties en mentions
  4. Crossmediaal bereik
  5. Branding
  6. Sentiment

Dankzij deze rapporten weet je meteen hoe goed jouw merk wordt ontvangen door de pers en klanten. Wij zien alle mentions en publicaties realtime binnenkomen waardoor we snel kunnen schakelen. Hierdoor kan ons team de influencer & PR-strategie optimaliseren.”

Aan de slag met media monitoring voor influencer marketing

scan aanvraag form3

Kennismaken met Clipit? Met de gratis PR-check krijg je binnen 24 uur inzicht in je media prestaties. Vul onderstaand formulier in en onze monitoring adviseur Stefan of één van zijn collega’s neemt binnen twee uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Voor 12 uur aangevraagd? Dan ontvang je dezelfde dag de PR-check in je mailbox!

Heb je een crisis of andere dringende vraag? Bel ons op 024 890 39 41 of stuur een Whatsappje!Meer lezen