Content marketing

Content marketing is een onmisbaar onderdeel van de marketing communicatie aanpak. Relevante data over het crossmedia gedrag van de doelgroep, mediarelaties en influencers is daarbij essentieel. Met media monitoring verzamel je deze informatie en maak je het resultaat van je inspanningen inzichtelijk. Zo ben je in verschillende fasen van je content strategie verzekerd van actuele en relevante data om de juiste keuzes te maken.

Clipit Content Pakket

Voor een slimme datagedreven content marketing aanpak bieden wij het Content Marketing Pakket. In dit pakket worden drie belangrijke momenten gepresenteerd in een overzichtelijke factsheet.

  • Onderzoek dit factsheet geeft je snel inzicht in het online gedrag van je doelgroep
  • 0-meting gebaseerd op je doelstellingen bekijken we de media impact op dit moment
  • Effectmeting na afloop van je campagne analyseren we de resultaten en vatten we dit samen in de factsheet

Dit gehele pakket is beschikbaar vanaf € 1.800. Zo ben je van het begin tot het eind verzekerd van een datagedreven content marketing aanpak!

P.S. Spraakmakende content maken? Denk dan eens aan onderzoek met social data!

Social media berichten inplannen

Berichten publiceren, monitoren en analyseren in één dashboard! Binnen de Clipit Portal maken we social media management eenvoudig. Je plant berichten in op Twitter, Facebook en Linkedin voor je bedrijfsaccounts.

Employee advocacy

Om met je berichten meer bereik te creëren en je verhalen te laten vertellen door je medewerkers, plan je in de Clipit Portal ook social media berichten in voor je collega’s! Jij houdt de regie door de berichten voor ze klaar te zetten. Je collega’s zijn in staat op een laagdrempelige manier berichten te delen, zij hoeven de berichten alleen maar goed te keuren of kunnen deze desgewenst aanpassen!

 

Aan de slag met media monitoring voor content marketing

scan aanvraag form3

Kennismaken met Clipit? Met de gratis PR-check krijg je binnen 24 uur inzicht in je media prestaties. Vul onderstaand formulier in en onze monitoring adviseur Stefan of één van zijn collega’s neemt binnen twee uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Vraag je de PR-check voor 12 uur aan? Dan ontvang je dezelfde dag de rapportage in je mailbox!

Heb je een crisis of andere dringende vraag? Bel ons op 024 890 39 41 of stuur een Whatsappje!