Content marketing

Content marketing is een onmisbaar onderdeel van de marketing communicatie aanpak. Relevante data over het crossmedia gedrag van de doelgroep, mediarelaties en influencers is daarbij essentieel. Met media monitoring verzamel je deze informatie en maak je het resultaat van je inspanningen inzichtelijk. Zo ben je in verschillende fasen van je content strategie verzekerd van actuele en relevante data om de juiste keuzes te maken.

Clipit Content Pakket

Voor een slimme datagedreven content marketing aanpak bieden wij het Content Marketing Pakket. In dit pakket worden drie belangrijke momenten gepresenteerd in een overzichtelijke factsheet.

  • Onderzoek dit factsheet geeft je snel inzicht in het online gedrag van je doelgroep
  • 0-meting gebaseerd op je doelstellingen bekijken we de media impact op dit moment
  • Effectmeting na afloop van je campagne analyseren we de resultaten en vatten we dit samen in de factsheet

content marketing

Dit gehele pakket is beschikbaar vanaf € 1.800. Zo ben je van het begin tot het eind verzekerd van een datagedreven content marketing aanpak!

 

Aan de slag met media monitoring voor content marketing

scan aanvraag form3

Wil je kennismaken met Clipit? Wij nodigen je uit om onze tool een week vrijblijvend te proberen. Vul onderstaand formulier in en monitoring adviseur Stefan of één van zijn collega’s Rutger, Thomas of Stan neemt contact met je op om je wensen te bespreken.