Media monitoring voor casemanagers

Elke dag verschijnen er tientallen berichten in de media over ziekteverzuim, re-integratie en de WIA. Snel en eenvoudig op de hoogte gehouden worden van deze ontwikkelingen? Wij helpen je graag verder!

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

De ontwikkelingen op het gebied van verzuim gaan razendsnel. Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te zijn wanneer regelgeving verandert. Zelf tientallen blogs en vakmedia volgen om relevante informatie te vinden, kost te veel tijd. Met de Clipit Nieuwsselectie ben je elke ochtend binnen 5 minuten op de hoogte van het nieuws rondom alle onderwerpen die jij interessant vindt! WIA, WGA, IVA, WVP, re-integreren en het laatste nieuws rondom uitkeringen; alle berichten rondom belangrijke topics ontvang je eenvoudig in je mailbox!

Dossiermeester over monitoring met ClipitPaul Lammerts, jurist Sociale Zekerheid bij Dossiermeester | HRM

Paul Lammerts | Jurist Sociale Zekerheid bij Dossiermeester

“Als werkgeversadviseur en jurist Sociale Zekerheid is het voor mij van essentieel belang om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkeling binnen de Ziektewet, WGA en schadelastbeheersing. Met Clipit heb ik realtime inzicht in de relevante berichtgeving. Zo blijf ik eenvoudig op de hoogte! Daarbij deel ik mijn kennis graag via podcasts. Via Clipit zien we precies wat er leeft en spelen we met de podcast ‘De Casemanager’ hier op in. Benieuwd? Luister ze hier!”

Luisteraar van podcast De Casemanager?

Trouwe luisteraar van de podcast De Casemanager? Vraag hieronder een PR-check aan en krijg inzicht in de trends in de media rondom een onderwerp naar keuze. Overtuigd? Sluit een Start, Pro of Onbeperkt pakket af voor een jaar en krijg de eerste 2 maanden cadeau!

scan aanvraag form3

Starten met media monitoring

Ook snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Met de PR-check krijg je binnen 24 uur inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen! Vul onderstaand formulier in en monitoring adviseur Stefan of één van zijn collega’s Rutger, Thomas of Stan neemt binnen twee uur contact met je op om jouw wensen te bespreken.