Analyse

Door media aandacht te analyseren maak je de kracht van je werk inzichtelijk. In de Clipit Portal vind je alle gevonden berichten rondom jouw merk of campagne. Met de mogelijkheden voor media analyse maak je jouw media prestaties snel inzichtelijk.

Hoe rapporteer je je media prestaties?

Er zijn vele soorten analyses om je media aandacht te meten. Welke analyses voor jou van belang zijn, is afhankelijk van de KPI’s die je hebt gesteld. Wil je veel bereik creëren met de media aandacht? Of is impact belangrijker? In de Clipit Portal vind je talloze grafieken die antwoord geven op je vragen. Denk hierbij aan volumes, sentiment, bereik, PR-waarde, trends en influencers.

Analyse Portal

Onafhankelijke rapportage op maat

Laat je de rapportages liever over aan specialisten? Onze onafhankelijke media analisten stellen graag rapportages voor je samen op basis van jouw wensen.

Starten met Clipit media analyse

Wil je direct starten met het inzichtelijk maken van jouw media prestaties? Zorg dan dat je goed weet welke KPI’s je wilt meten. Dit helpt bij de keuze van metrics die voor jou belangrijk zijn. Om jou kennis te laten maken met Clipit starten we graag een gratis scan voor je op. Vul onderstaand formulier in en één van onze monitoring adviseurs zal contact met je opnemen om je wensen te bespreken.