Knipselkrant

Veel organisaties werken met de goede oude knipselkrant. Vaak een dikke map waarin alle knipsels over de organisatie worden bewaard. Hoe dikker de knipselkrant-map, hoe succesvoller de perscampagne. Voor een compleet beeld van je PR en communicatie resultaten heb je echter ook een online én offline knipselkrant nodig. Maar hoe verzamel je die eenvoudig en weet je zeker dat je niets mist?

Geen artikel missen voor een online knipselkrant

Clipit verzamelt voor organisaties en PR-bureaus eenvoudig alle online knipsels voor een knipselkrant. We slaan alle online artikelen over de organisatie of campagne op in de Clipit Portal. Door de uitgebreide zoekopdrachten die onze monitoring specialisten samenstellen mis je niets. Om je een volledig overzicht te geven, voorzien we de artikelen van aanvullende informatie als bereik, sentiment en PR-waarde. In vijf minuten is de online knipselkrant compleet!

Bijl PR over media monitoring met ClipitWesley van den Berg | Bijl PR

Wesley van den Berg, projectmedewerker
“Wat wordt er over onze klanten in de media geschreven? Wat is het resultaat van onze pr-acties voor klanten? Wie praat er over onze klanten? Waar praten ze over ze? En is het dan positief, negatief of neutraal? Onder het genot van, op z’n Rotterdams gezegd, ‘een bakkie pleur’ worden wij dankzij de monitoring tools van Clipit hiervan op de hoogte gebracht.

Communiceren begint met het luisteren naar de wensen en behoeften van je klant. En dat doet Clipit. Een organisatie die 24/7 voor je klaarstaat. Wat levert het ons op? Goede input om onze klanten te adviseren en een positief sentiment!”

Je offline knipselkrant gedigitaliseerd

Clipit verzamelt een groot deel van alle gedigitaliseerde print media voor je. Als er een bericht gevonden is die overeenkomt met je zoekopdracht, slaan we het op in de Portal. Vervolgens linken we je door naar het desbetreffende print artikel.  Je totale knipselkrant heb je tijdens je eerste kop koffie doorgenomen!

Aan de slag met media monitoring

scan aanvraag form3

Wil je kennismaken met Clipit? Wij nodigen je uit om onze tool vrijblijvend te proberen. Vul onderstaand formulier in en monitoring adviseur Stefan of één van zijn collega’s Rutger, Thomas of Stan neemt contact met je op om je wensen te bespreken.