Knipseldienst

Je organisatie of klant lanceert een nieuw product. Je investeert in een campagne om klantbinding of de propositie te versterken. Dan wil je weten hoe de boodschap ontvangen wordt op internet.

Volg met de knipseldienst van Clipit het aantal plaatsingen, social mentions, maar ook de toon van de berichten. Laat de resultaten automatisch omrekenen naar een waarde in euro’s: de PR-waarde. Onze media analisten brengen de berichten over je campagne exact in kaart. Met onze knipseldienst mis je geen enkele plaatsing!

Effect campagne meten met knipseldiensten

Met onze knipseldienst volg je realtime berichten. Je kunt onmiddellijk bijsturen, als dat nodig is. Je evalueert met knipseldiensten van Clipit eenvoudig de impact van de campagne en kwantificeert successen met grafieken en statistieken. De analyses hebben we al voor je klaar gezet in de Clipit Portal. Zo zie je in één oogopslag het effect van je campagne!

Vergelijkbare toepassingen voor knipseldienst

 

Sterk Werk logo

Knipseldienst bij Sterk Werk

Jon van Dongen | Product manager 

“Sterk Werk Mediamonitoring gebruikt de dienstverlening van Clipit om voor haar klanten de berichtgeving op het internet te verzamelen. Clipit is vanwege het scherpe bronnenbestand en de professionele wijze van zoekopdrachten opstellen voor ons de ideale partner om een zo zuiver mogelijk databestand op te bouwen. In de analyses die wij voor klanten maken zijn de voornaamste grondstoffen de nieuwsberichten uit online, print en RTV media en Clipit is in Nederland de beste partner op het gebied van online monitoring.

Wij zetten de dienstverlening van Clipit in om voor onze opdrachtgevers de berichtgeving te analyseren. Wij kunnen hiermee onze klanten inzicht geven in het succes van hun pr-campagnes en verbeterpunten aangeven. Daarnaast hebben onze klanten zo inzage in de actualiteit rondom de voor hen belangrijke onderwerpen uit de markt, van concurrenten en van hun eigen organisatie. Hiermee bieden we een overzicht van alle berichtgeving in alle mediumtypen: een compleet beeld. Clipit heeft ons geholpen om een goede reputatie op te bouwen vanwege de goede resultaten die de zoekopdrachten opleveren.”

Vergelijken

Wil je media monitoring tools vergelijken als knipseldienst? Lees dan ons blogartikel over de belangrijkste verschillen tussen monitoring tools.