PR-check: inzicht in jouw media prestaties

Ontdek wat er over jou geschreven wordt in de media! Met de gratis PR-check krijg je binnen 24 uur inzicht in je media prestaties. Waar en hoe vaak wordt er over je merk geschreven? Is dit positief of negatief? En wat is de PR-waarde van alle media-aandacht? Op al deze vragen krijg je antwoord met de PR-check!

Wat krijg je van ons?

Morgen ontvang je van ons een compacte rapportage met vier grafieken over de PR-prestaties van de afgelopen maand. Je krijgt inzicht in het aantal verschenen berichten,  het sentiment en de PR-waarde van deze berichten en welke bronnen het meeste over je geschreven hebben. Daarbij krijg je vanaf morgen elke ochtend de nieuwsselectie. Hier vind je de berichten terug van de afgelopen 24 uur. Zelf analyses maken en alle berichten bekijken? Dat kan in ons dashboard, de Clipit Portal! Zo heb je snel inzicht in je media prestaties!

Vraag nu de PR-check aan!

scan aanvraag form3Wil jij dit ook? Vul onderstaand formulier in en onze monitoring adviseur Stefan of één van zijn collega’s neemt binnen twee uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Vraag je de PR-check voor 12 uur aan? Dan ontvang je dezelfde dag de rapportage in je mailbox!

Heb je een crisis of andere dringende vraag? Bel ons op 024 890 39 41 of stuur een Whatsappje!