ClipTalk sprekers

Donderdag 12 oktober vond de 9de editie van ClipTalk plaats. Carlijn Postma van The Post, Astrid van den Berg van het Nederlands Film Festival en Pascal van Ham van Tony’s Chocolonely inspireerden het publiek met hun verhalen. Benieuwd? Bekijk hieronder hun presentaties!

Showrunners: de hero’s in contentmarketingCarlijn Postma | ClipTalk
Carlijn Postma, Directeur bij The Post

We willen het allemaal: content maken die gelezen, beluisterd en bekeken wordt. Contentmarketingexpert Carlijn Postma helpt je op weg en neemt je mee in de methodiek van ‘mediadenken’. Waarmee je het verhaal van jouw merk net zo spannend en verslavend maakt als een steengoede tv-serie, zoals Suits of House of Cards. Daarbij gaat het om publiek-denken boven doelgroep-denken, de krachtige mix van media en marketing, en de onmisbare rol van Marketing Directors – die zich na deze sessie ‘showrunners’ mogen noemen.


Partners aan je binden met films van eigen bodemAstrid van den Berg | ClipTalk
Astrid van den Berg, ‎Partnerships Manager bij Nederlands Film Festival

Het Nederlands Film Festival (NFF) is al 36 jaar het event dat jaarlijks de nieuwste Nederlandse films, tv-drama en interactive/games presenteert en de Nederlandse filmcultuur in de volle breedte een podium geeft. Zo worden bijvoorbeeld de Gouden Kalveren, de belangrijkste Nederlandse filmprijzen, tijdens het festival uitgereikt. Ieder jaar weer mag het NFF op grote belangstelling van de Nederlandse pers rekenen. Astrid van den Berg, Manager Partnerships bij het NFF neemt je mee in de wereld van dit filmfestival en hoe zij mede met behulp van monitoringsdata elk jaar weer vele partners aan zich weet te binden.


Crazy about chocolate, serious about peoplePascal van Ham | ClipTalk
Pascal van Ham, Marketing Manager bij Tony’s Chocolonely

De titel van ons verhaal is crazy about chocolate, serious about people. De presentatie zal natuurlijk gaan over Tony’s Chocolonely, maar ook Modern Slavery en leiderschap. We krijgen veel positieve feedback over hoe inspirerend onze presentatie is en dat het de deelnemers een andere kijk op de (chocolade-)wereld geeft!


Meer weten over ClipTalk? Lees hier meer over ons event!