ClipCourse

Aan de slag met media monitoring? Wij nodigen je graag uit voor ClipCourse! ClipCourse is dé workshop voor Clipit klanten die het maximale uit de Clipit mogelijkheden willen halen. Tijdens een dagdeel vullend programma praten we je helemaal bij over alle ins en outs van monitoring en de Clipit Portal.

Wanneer?

Je kan ClipCourse op verschillende momenten in het jaar bijwonen. De workshop vindt plaats in het Beatrixgebouw in Utrecht. We hebben 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in! ! Op de volgende data zijn nog plaatsen beschikbaar:

  • Dinsdagochtend 12 maart 2019
  • Donderdagochtend 23 mei 2019

 Clipit Certified

Onze media analisten nemen je gedurende het programma mee in de wereld van media monitoring en laten je de verborgen schatten van de Clipit Portal zien. Hoe verzamel je de juiste resultaten? Hoe haal je de gewenste KPI’s uit de tool? En hoe gebruik je die inzichten om de impact van je volgende campagne te vergroten? Dit zijn enkele vragen waar we op inzoomen. Natuurlijk is er volop ruimte voor jouw persoonlijke vragen zodat jij met praktische tips de workshop verlaat.

Het programma met succes doorlopen? Dan ontvang je het felbegeerde Clipit Certified certificaat!

Meld je aan!

Per sessie zijn er 20 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via onderstaande knop!