Online knipseldienst Clipit News gaat zelfstandig

Nijmegen, 2 november 2005 – De online knipseldienst van Clipit News heeft sinds 26 september 2005 de juridische rechtsvorm Besloten Vennootschap. In de afgelopen 5 jaar is Clipit News uitgegroeid tot een volwaardig knipselbureau dat gespecialiseerd is in online nieuwsselecties. Voorheen was Clipit News een onderdeel van Checkit B.V., maar de onderneming zal nu verder gaan als Clipit News B.V.

Clipit News is een spin-off van Checkit B.V. en is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Door de groei heeft Clipit zich verder kunnen specialiseren in online nieuwsselecties. Clipit News heeft zich ten doel gesteld om een hoogwaardige dienst te leveren voor zijn klanten en om zijn product features verder uit te breiden.

Clipit News zoekt naar relevant nieuws en informatie voor zijn opdrachtgevers door nieuwssites, persberichten, weblogs, discussieforums en nieuwsgroepen op het internet te scannen. De gevonden berichten worden bij de opdrachtgever aangeleverd in een overzichtelijke e-mail met een deeplink naar het originele bericht. Dit maakt de dienst snel en eenvoudig. Opdrachtgevers worden dagelijks voor 8.00 uur geïnformeerd over wat er de afgelopen 24 uur is geschreven op internet. Op deze manier kunnen klanten hun eigen acties en die van hun concurrenten beter volgen en blijven ze op de hoogte van ontwikkelen op hun vakgebied.

Marieke van Zuien, general manager van LEWIS PR Benelux: “Onze klanten zijn voornamelijk organisaties in de ICT-sector voor wie online aanwezigheid van steeds groter belang is. De dienstverlening van Clipit News geeft ons de gelegenheid bovenop het nieuws te zitten om namens onze klanten direct te kunnen reageren en bovendien de resultaten van ons werk als PR-bureau zo meetbaar mogelijk te maken.”

Naast Clipit NewsSelect biedt Clipit News sinds kort ook Clipit NewsLetters. Dit is een nieuwe gestandaardiseerde dienst voor het beheren, opmaken en distribueren van nieuws in uw eigen huisstijl. Met behulp van deze dienst kunt u bijvoorbeeld eenvoudig berichten opnemen in uw nieuwsbrief of website.

Eric van Veen, Directeur Clipit News B.V.: “We zijn erg trots dat Clipit News verder gaat als zelfstandige B.V. Door te luisteren naar onze klanten hebben we onze diensten verder kunnen uitbreiden en verbeteren. Zo is Clipit NewsLetters ontstaan. Met Clipit NewsLetters kunnen in korte tijd en op een eenvoudige wijze berichten verwerkt worden op een website, intranet of in een digitale nieuwsbrief.”

Over Clipit News

Clipit News B.V. is een online nieuwsselectiebureau dat 24 uur per dag, zeven dagen per week 3.000 nieuwsbronnen scant voor bedrijven en organisaties van Nederland. Clipit News biedt een dienstenpakket aan waarmee bedrijven adequaat kunnen inspelen op berichten uit de media. Als online nieuwsselectiebureau biedt Clipit News zijn klanten nu een nog uitgebreidere ondersteuning op het gebied van de online nieuwsselectie! Kijk voor meer informatie over Clipit News B.V. op https://www.clipit.nl/.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn