Maak kennis met Marco van Veen

We laten je graag kennis maken met de mensen achter Clipit. Daarom vind je in elke nieuwsbrief een stukje over en door één van onze medewerkers. Deze keer laten we één van de oprichters van Clipit aan het woord; Marco van Veen. Hij is de laatste maanden druk bezig geweest met de nieuwe Clipit Portal.

Marco van Veen

Ik ben in 2008 begonnen bij Clipit. Binnen de directie doe ik wat algemene hand- en spandiensten, onder andere het onderhouden van externe aangelegenheden. Daarbij doe ik een stukje productontwikkeling, zodat Clipit nog beter gaat aansluiten bij de wensen van onze klanten. Mijn recentste project is de nieuwe Portal, dit is een groot project.
Na mijn studie heb ik drie jaar bij Exact Software gewerkt. In 1999 heb ik het bedrijf Checkit opgericht, Clipit is een spin-off van Checkit. Toen Checkit in 2008 verkocht werd ben ik verder gegaan bij Clipit, dat ondertussen drie jaar bestond.

Marco in het kort

Internet – technologie – surfen (op golven én op internet)– snowboarden – mountainbiken – graag en veel vakantie vieren.

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn