Maak kennis met Bart Hellinga

Maak Kennis met… de Clippies! In deze reeks stellen wij Bart Hellinga aan jullie voor, onze Teamleider Sales.

Bart is in oktober 2009 gestart bij Clipit. Voordat zijn Clipit-avontuur begon werkte hij bij Scholten Awater. Via Lonneke, (marketingcommunicatie Clipit, red.), is Bart de wondere wereld van Clipit ingerold. Sinds september 2011 is hij verantwoordelijk voor sales, oftewel teamleider Sales.

Hiervoor was hij werkzaam bij Clipit als accountmanager. Bart: “Het leukste aan Clipit vind ik dat we nog altijd groeien en tot nu toe elk jaar de omzetgrens hebben verbeterd.” Om er achter te komen wat de USP’s zijn van deze Sales teamleider hebben we enkele collega’s ingeschakeld om die vraag over hem te beantwoorden:

Commercieel inzicht | Overzicht: “the all seeing eye” | Multitasken | Sympathieke teamlead | Spreekwoorden

Dat laatste verdient misschien wat uitleg, Bart schijnt namelijk nogal eens eigen spreekwoorden te verzinnen. Creatief, toch?! Zijn vrije tijd besteedt hij als nieuwslezer bij RTV Nijmegen1 en als radioverslaggever van NEC duels. De tijd die overblijft wordt meestal sportief ingevuld. Hardlopen, wielrennen en voetbalwedstrijden leiden, zijn daar voorbeelden van. Dat maakt het dan weer goed dat hij regelmatig aan de kantoorkrakelingen komt.. en als cookie-suggestie zou Bart – heel alliterair verantwoord – graag de Bastogne koeken inwilligen!

Als afsluiter de tien voorkeuren van Bart:

Buiten of binnen?
Buiten

Zwart of wit?
Wit

Britney Spears of Justin Bieber?
Geen van beiden

Online of offline?
Offline

Koffie of thee?
Koffie

Skiën of carnavallen?
Skiën

Hond of kat?
Hond

Ochtend of avond?
Ochtend

Bellen of sms’en?
Bellen

The Voice of Holland of Voetbal International?
The Voice of Holland

Deel dit:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn